HoReCa - trendy, technologie i wyzwania, 5 marca 2020

Nowoczesne technologie zaczęły już trafiać do hoteli: tablety zamiast folderów informacyjnych, smartfony zamiast kluczy do pokoju, aplikacje zamiast pilotów.

W ten sposób branża hotelarska dostosowuje się do nowych wymagań. Coraz więcej gości oczekuje innowacyjnych technologii w hotelach. Już 34% gości w Polsce wolałoby obsługiwać światło, klimatyzację i telewizję poprzez smartfona lub tablet. Wiele hoteli bierze pod uwagę nowoczesne rozwiązania i już zaczęło podwyższać swój technologiczny standard. Ale jak to wszystko rozpocząć? Od czego zacząć?

Polski Instytut Rozwoju Biznesu ma zaszczyt zaprosić Państwa na konferencje
"HoReCa - trendy, technologie i wyzwania",
która odbędzie się 5 marca 2020 roku w Warszawie.

>>REJESTRACJA<<

Prelekcje poprowadzą m.in.:
Piotr Owczarski - General manager, Hotel Gordon
"Optymalizacja kosztów działalności hotelu receptą na sukces"
Joanna Preisner - Autorka bloga mamahotelarz.pl, Prezes Zarządu Hotelu Bacówka Radawa&SPA****
"Dziecko w hotelu - paranoja czy szansa?"
Zuzanna Przybyła - Founder & Remote Management Consultant, World Is Your Office
"Praca zdalna a branża HoReCa: trendy, szanse i wyzwania"
mgr inż. Witold Drogoń - członek Rady Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego
temat w trakcie opracowania

Tematy i prelegenci na bieżąco aktualizowani są na stronie wydarzenia

Tematyka konferencji:
Dane osobowe w hotelach i pensjonatach a RODO
Bezpieczne i płynne funkcjonowanie obiektu
Systemy teleinformatyczne i automatyka budynku odpowiedzialne za monitorowanie i optymalizacje działań (zasilanie awaryjne, system przeciwpożarowy, system alarmowy i monitoring, system kontroli dostępu, ogrzewanie i klimatyzacja, oświetlenie)
Zintegrowane systemy do zarządzania wieloma obiektami
Ochrona informacji i zasobów
Architektura, wyposażenie i planowanie przestrzeni
Rozwiązania zwiększające komfort i nowoczesność obiektów
Technologie mobilne
Check-in kioski
Aplikacje rezerwacyjne
Social media w branży hotelarskiej
Strony internetowe budowane w technologii RWD
Szerokopasmowy dostęp do sieci
Beacony w hotelach
Rejestracja: http://pirbinstytut.pl/index.php/rejestracja-47

Grupa docelowa:
Przedstawiciele sektora hotelarskiego oraz gastronomicznego.

Udział jest bezpłatny dla wyżej wymienionych osób.
Udział jest płatny dla pozostałych osób, w tym przedstawicieli dostawców usług, rozwiązań informatycznych oraz technologicznych - opłata za osobę wynosi 1000 zł + 23% VAT
Uczestnikom zapewniamy: certyfikat uczestnictwa, materiały konferencyjne, przerwy kawowe, możliwość konsultacji z Ekspertami.

Kontakt z Organizatorem:
Daria Biernacka
tel. 531 375 811
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

 alt



alt



 alt

 

 

alt

 

 alt

 alt



alt

 

.