Nowe smaki deserowe w lodziarnio-kawiarniach Grycan

Smaki Deserowe powstają na miejscu w lodziarnio-kawiarniach, poprzez połączenie lodów Grycan z najwyższej jakości dodatkami: kruszonymi ciasteczkami, konfiturami, sosami, karmelem czy bakaliami. Taki sposób przygotowania lodów daje niezliczone możliwości komponowania smaków.

– Smaki Deserowe to nasz autorski pomysł na zamknięcie w jednej kulce tego, co w deserach najlepsze: lodów wytwarzanych rzemieślniczymi metodami oraz wykwintnych dodatków. Stworzyliśmy je po to, aby nasi goście w porcji lodów mogli zaznać słodkich, kwaśnych, a nawet słonych smaków, kremowych i chrupiących struktur, rozmaitych konsystencji – mówi Elżbieta Grycan, właścicielka sieci Grycan – Lody od pokoleń. Serdecznie zapraszamy do naszych lokali na te oryginalne lodowe połączenia.

Wraz z nadejściem wiosny, w lodziarnio-kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń znalazły się dwa nowe Smaki Deserowe:
Lody Orzech Włoski z Daktylami – połączenie lodów Orzech Włoski z syropem daktylowym, siekanymi daktylami oraz orzechami włoskimi.

Lody Sernikowe z Pomarańczą – kompozycja lodów Sernikowych z bakaliami oraz domową konfiturą z pomarańczy.
Smaki Deserowe dostępne są we wszystkich lodziarnio-kawiarniach sieci Grycan – Lody od pokoleń w cenie 4,50 zł za jedną porcję na wynos/5 zł na miejscu.

 alt



alt



 alt

 

 

alt

 

 alt

 alt



alt

 

.