Bezkontaktowa dostawa zamówień z sieci Sfinksa

Sieci restauracji Sphinx, Chłopskie Jadło, Fabryka Pizzy i WOOK zarządzane przez Sfinks Polska wobec faktu zamknięcia lokali gastronomicznych dostosowały się do obecnej sytuacji w kraju i postawiły na dowóz zamówień oraz odbiór osobisty. Spółka wdrożyła dodatkowe procedury bezpieczeństwa oferując bezkontaktową dostawę.

W efekcie dania w dowozie i na wynos można zamawiać obecnie z ponad 40 restauracji w całej Polsce, m.in. w Warszawie, Poznaniu, Wrocławiu, Łodzi, Olsztynie. Usługa delivery realizowana jest za pośrednictwem własnego serwisu smacznieiszybko.pl, a także we współpracy z popularnymi portalami do zamawiania online (www.smacznieiszybko.pl).

- Wiele osób w tym okresie korzysta z możliwości pracy zdalnej lub opiekuje się dziećmi i nie zawsze ma czas lub chęć na gotowanie. Z tą myślą w wybranych restauracjach w całej Polsce, tam gdzie było to możliwe, kontynuujemy usługę dostawy, a dodatkowo wprowadziliśmy możliwość odbioru osobistego. W ofercie delivery dostępne są różne nasze marki. Jednocześnie mając na uwadze przede wszystkim bezpieczeństwo naszych klientów i pracowników, wdrożyliśmy rygorystyczne standardy bezpieczeństwa przy odbiorze zamówień i dostarczamy posiłki zgodnie z wypracowanym wspólnie z branżą Kodeksem Dobrych Praktyk w tym zakresie – podkreśla Dorota Cacek, wiceprezes zarządu Sfinks Polska, spółki do której należą sieci Sphinx, Chłopskie Jadło, Fabryka Pizzy i WOOK.

Celem zwiększenia bezpieczeństwa podczas dostaw Sfinks całkowicie zrezygnował z rozliczeń gotówką, a płatności za zamówienia realizowane są online bądź za pomocą odpowiednio zabezpieczanych terminali płatniczych. Ponadto zgodnie z Kodeksem Dobrych Praktyk posiłki przekazywane są klientom bezkontaktowo, przy zachowaniu odpowiedniej odległości. W restauracjach cały czas obowiązują wzmożone środki ostrożności. Ograniczone zostały również kontakty między obsługą restauracji a dostawcami.

Więcej informacji na www.smacznieiszybko.pl.

 alt



alt



 alt

 

 

alt

 

 alt

 alt



alt

 

.